3 km ühe suusakepiga sõitnud Mannima Worldloppeti maratonil seitsmes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mannima.
Tatjana Mannima. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Ebaõnne üle elanud Tatjana Mannima sai täna Prantsusmaal Worldloppeti sarja kuuluval 48 km pikkusel klassikatehnikas sõidetud La Transjurassienne’i suusamaratonil 7. koha ajaga 2:13.10.

Mannima kaotas maratoni võitnud rootslannale Maria Graefningsile 7.27ga. Rootslanna võiduaeg täna 2:05.43. Kaks järgmist kohta jäid Prantsusmaale. Teiseks tuli Aurélie Dabudyk 2:08.01ga ja kolmandaks Aurore Jean 2:08.55ga, vahendab jooksja.ee.

Tatjana Mannima sõnul tabas teda tänasel maratonil taas ebaõnn. «12. kilomeetril murdus mul suusakepp. Laskumisel kurvis keegi astus suusa peale, ma kukkusin ja murdsin kepi. 3 km sõitsin ühe suusakepiga. Nii läksid konkurendid mööda,» rääkis Mannima Jooksjale. Enne vahejuhtumit asus Mannima 4. kohal.

«Abiline andis suusakepi, aga enda suusakepi sain alles 20 km enne finišit,» lisas Mannima. Kaks konkurenti õnnestus tal kinni püüda ja neist mööduda, kuid teisi enam kätte ei saanud. «Ebaõnn. Nii halb tunne, et pjedestaalikoht jäi saamata,» ei saanud Mannima oma tundeid varjata. Worldloppeti sarja kokkuvõttes peaks Tatjana Mannima asuma 4. kohal.

Meestest kuulusid kõik kolm poodiumikohta prantslastele. Tihedas grupifinišis võitis maratoni Robin Duvillard ajaga 1:53.38,68. Sama sekundi sees sai teise koha Jean Marc Gaillard 1:53.38,90ga. Kolmandana lõpetas samuti kohe kahe esimese järel finišijoone ületanud Ivan Perrillat Boiteux 1:53.39,00ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles