Kiirust ja küpsust jagus, puudu jäi vaid võit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutamas Rootsi rallil.
Ott Tänak kihutamas Rootsi rallil. Foto: Timo Anis

Rallijumalal peab olema tulevikus Ott Tänakule varuks midagi väga ilusat, sest juba liiga sageli on ta eestlast käeulatuses olevate võitudega õrritanud. Rootsi rallil läksid Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja viimasele päevale vastu esikohast vaid 3,8 sekundi kaugusel, kuid Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila vastu kolmel pühapäevasel katsel siiski ei saadud ning leppida tuli teise kohaga.

Samas võis Tänak Rootsis plusspoolele kanda paljut – neli katsevõitu, reedese kogemuse «teepuhastajana» ja parima kiiruse ralli kiireimatel katsetel. «Üldiselt oli hea nädalavahetus. Startisime reedel üsna eesotsast ja tee puhastamine oli minu jaoks uus kogemus. Laupäeval olime juba kiiremad ja see teeb meie enesekindlusele ainult head. Teame, milles peame paremaks minema. Sain Rootsist hea tunde ja Mehhikos on juba uus kihutamine. Hooajale on tehtud igati hea algus,» võttis Tänak Rootsi teedel veedetud päevad kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles