Video: Knicksi staarmängija kerkis NBAs 25 parema skoorikuninga hulka

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kawhi Leonard (paremal) viskas küll 36 punkti, kuid Carmelo Anthony (vasakul) ja New York Knicks suutsid nelja punktiga San Antonio Spursist jagu saada.
Kawhi Leonard (paremal) viskas küll 36 punkti, kuid Carmelo Anthony (vasakul) ja New York Knicks suutsid nelja punktiga San Antonio Spursist jagu saada. Foto: Adam Hunger/USA Today Sports

USA korvpalliliigas NBA toimus läinud ööl neli mängu. Võidurõõmu sai kogeda viimasest 27st kohtumisest 20 kaotanud New York Knicks, kes alistas kodusaalis 94:90 San Antonio Spursi. Seejuures tõusis Knicksi staarmängija Carmelo Anthony hea mängu toel NBA läbi aegade 25 parema punktitooja hulka. 

Kogu hooaja seni kaitsemänguga hädas olnud Knicks suutis Spursi vastu näidata jõulisemat tegutsemist ning tasuks saadi vajalik 94:90 võit. Knicksi parimana tõi 32-aastane Carmelo Anthony 25 punkti, kes on nüüd NBAs oma karjääri jooksul visanud 23 775 punkti, mida on 18 silma rohkem kui legendaarsel Charles Barkley'l, kes langes NBA läbi aegade suurimate punktitoojate edetabelis 26. kohale. Derrick Rose panustas neljapunktilisse võitu 18 ning lätlane Kristaps Porzingis 16 silma. Spursi resultatiivseimana viskas Kawhi Leonard 36 punkti.

Kõik tulemused:

Timberwolves - Bulls 117:89

Knicks - Spurs 94:90

Raptors - Pistons 101:102

Kings - Pelicans 105:99

Video Carmelo Anthony möödunud öö sooritusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles