Video: Torrese iluvärav tõi Atleticole raske võidu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres (vasakul) näitas eilses kohtumises Celta Vigo vastu tõelist meisterlikkust.
Fernando Torres (vasakul) näitas eilses kohtumises Celta Vigo vastu tõelist meisterlikkust. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 22. voorus sai pühapäeval koduväljakul raske võidu kirja Madridi Atletico, kes alistas 3:2 Celta Vigo. Seejuures oli kodumeeskond viis minutit enne mängu lõppu veel 1:2 kaotusseisus.

Kohtumise avavärava lõi juba 6. minutil Gustavo Cabral, kes Celta Vigo juhtima viis. Atleticol oli aga peatselt vastus olemas, kui viis minutit hiljem nende tipuründaja Fernando Torres palli 11 meetri kauguselt üle pea vastaste väravavahi jaoks püüdmatult ristnurka suunas. Pool tundi hiljem oli Torresel võimalus penaltist teinegi kord võrku sahistada, kuid hispaanlane eksis, lüües mänguvahendi latti.

Seevastu skooris 78. minutil Vigo poolt John Guidetti. Ent Atletico polnud oma viimast sõna öelnud: tugeva surve tulemusena tõi 86. minutil Yannick Carrasco tabloole 2:2 viigi ning kaks minutit hiljem lõi Prantsusmaa koondislane Antoine Griezmann 3:2 võiduvärava.

Liigatabelis on endiselt liidrikohal Madridi Real 49 punktiga, kes edestab ühe punktiga Barcelonat ja kolme silmaga Sevillat. Atletico asub 42 punktiga neljandal real.

Video Torrese iluväravast:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles