Galerii: Kalev/Cramo kaotas Nižnile nelja punktiga, Venelt hea mäng

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Ühisliigas kaotas Kalev/Cramo kodusaalis 87:91 Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubile Nižni Novgorodile. Kalevile tõid nii Rain Veideman kui ka Demonte Harper 22 punkti, Veideman lisas kuus ja Harper seitse korvisöötu. Lisaks jäi Harperi arvele kuus lauapalli, aga ka viis pallikaotust. Cedric Simmons viskas 14 punkti ja võttis 11 lauapalli. Vene arvele jäi 13 punkti, temast rohkem tegid Nižni ridades skoori vaid 20 punkti visanud Dijon Thompson ja 19 punkti toonud Ivan Strebkov. Kalevil on nüüd neli võitu ja 12 kaotust, Nižni Novgorodil aga viis võitu ja kümme kaotust.

Enne mängu:

Kalev/Cramo kohtus VTB Ühisliigas viimati 4. veebruaril võõrsil Kasahstani esiklubi BC Astanaga, keda õnnestus sel hooajal teist korda 78:72 võita. Nižni Novgorodiga kohtuti aga novembri alguses võõral väljakul ning siis jäädi Vene klubile kindlalt 81:102 alla. 

Praegu asub Kalev 4 võidu ja 11 kaotusega Ühisliigas 13 meeskonna seas 11. kohal. 8. ehk viimasena play-off'i viival positsioonil on Astana. Kasahstani esiklubil on 6 võitu ja 9 kaotust, 9. positsioonil oleval Saraatovi Avtodoril 5 võitu ja 10 kaotust ning 10. kohal on Siim-Sander Vene tööandja Nižni Novgorod 4 võidu ja 10 kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles