Nurgeri koduülikool sai juba kaheksanda võidu järjest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger (nr. 20) koduülikooli eest mängimas.
Rauno Nurger (nr. 20) koduülikooli eest mängimas. Foto: Mark L. Baer/USA Today Sports/Scanpix

Eesti korvpalluri Rauno Nurgeri koduülikool Wichita State teenis läinud ööl USA üliõpilasliigas NCAA juba kaheksanda võidu järjest, kui alistas võõrsil 81:64 Chicago Loyola meeskonna.

Kui esimese poolaja võitis eestlase õppeasutus 40:36, siis teine kuulus samuti kindlalt 41:28 skooriga võõrsil mänginud Wichita State'ile. Pingilt sekkunud eestlane veetis väljakul 11 minutit, mille jooksul viskas ta 2 punkti, andis ühe tulemusliku söödu ja tegi ühe isikliku vea. Võitjate parimana tõid Conner Frankamp ja Landry Shamet mõlemad 16 punkti, Loyola ülikooli eest viskas Clayton Custer 19 silma.

Wichita on nüüd võitnud sel hooajal 23 mängu ja kaotanud neli kohtumist. Oma konverentsis on neil kirjas 13 võitu ja üks kaotus. Järgmine kohtumine peetakse juba kolmapäeval, kui minnakse vastamisi Southern Illinoisi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles