Kontaveit tõusis maailma edetabelis kolm kohta

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit kodusel Fed Cupil.
Anett Kontaveit kodusel Fed Cupil. Foto: Tairo Lutter

Täna avaldatud tennise maailma edetabelis tõusis Eesti naiste esireket Anett Kontaveit kolm kohta ning asub nüüd 113. kohal.

Samuti kerkis nelja rea võrra ülespoole Kaia Kanepi, kes on nüüd 464. positsioonil. Kodusel tennise Fed Cupil Eestit esindanud Valeria Gorlatš loovutas aga kolm kohta, paiknedes nüüd 1070. real.

Naiste tennise maailma esireketina jätkab ameeriklanna Serena Williams, teisel kohal on sakslanna Angelique Kerber ja kolmandal tšehhitar Karolina Pliškova.

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp on uue edetabeli järgi 320. positsioonil (-2), Vladimir Ivanov 440. kohal (+1) ja Kenneth Raisma 704. real (-).

Parima meestennisistina jätkab šotlane Andy Murray, kellele järgnevad serblane Novak Djokovic ja šveitslane Stanislas Wawrinka. Hiljuti Austraalia lahtised võitnud Šveitsi tennisist Roger Federer läks mööda Gael Monfilsist ja asub nüüd üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles