Video: Gross tõi Tänaku kingituse Lätis kolmandana finišisse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross kihutamas uue võistlusmasina Ford Fiesta RS WRC-ga.
Georg Gross kihutamas uue võistlusmasina Ford Fiesta RS WRC-ga. Foto: Meelis Meilbaum

Kui autoralli MM-sarjas peeti nädalavahetusel teine etapp ehk Rootsi ralli, kus Eesti ekipaaž Ott Tänak/Martin Järveoja lõpetas teisena, siis samal ajal kihutas Lätis Sarma rallil Georg Gross, kes sõidab sel hooajal Tänaku mulluse võistlusmasinaga Ford Fiesta WRC.

Gross polnud võistelnud kolm aastat, kuid eelmise hooaja lõpus teatas Tänak, et usaldab oma mulluse võistlusmasina 34-aastasele Grossile, kes kuulub tänavu OT Racing rallitiimi koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga.

Sarma talveralli oli esimene, kus Gross sel hooajal võistlustingimustes sõitis. Ainsa WRC-masinana Lätis starti asunud eestlane lõpetas seal kolmanda kohaga. Rallivõidu napsas kõigest 16-aastane andekas soomlane Kalle Rovanperä (Škoda Fabia R5), kes edestas kokkuvõttes teisena lõpetanud venelast Nikolai Gryazinit (Škoda Fabia R5) 38,4 sekundiga. Eesti rallipaar kaotas lõpuks 2.18,6.

Vaata võistluste tulemusi siit.

Video Lätis toimunud Sarma talverallil kihutanud Georg Grossist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles