MMil teadvuse kaotanud olümpiavõitja: see oli hirmutav

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Hegle Svendsen MMil pärast laupäevast 10 km sprindidistantsi.
Emil Hegle Svendsen MMil pärast laupäevast 10 km sprindidistantsi. Foto: Stanislav Krasilnikov/Stanislav Krasilnikov/TASS

Austrias Hochfilzenis toimuvatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel laupäevase meeste 10 km sprindidistantsi finišis kokku kukkunud norralase ja neljakordse olümpiavõitja Emil Hegle Svendseni sõnul oli tegemist hirmutava kogemusega.

36. koha saanud ning ühtlasi MK-sarjas kaheksandaks langenud Svendsen jäi finišijoone ületamise järel lumele lebama ning suutis arstide ja koondise taustajõudude abiga tõusta alles kümne minuti pärast, vahendab ERRi spordiportaal.

«See, mis juhtus, oli hirmus,» tunnistas Svendsen Norra rahvusringhäälingule. «Kui sinu ümber on nii palju inimesi, ei saa sa palju mõelda. Samas oli see ka veidi piinlik, sest teised seisid seal ja tähistasid medalivõite,» lisas 31-aastane üheteistkordne maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles