Rosbergi hoiatus Bottasele: ära lihtsat elu oota

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Nico Rosberg lubas Mercedese võistkonnas tema koha üle võtnud Valtteri Bottast aidata, kuid kinnitas, et ei reeda soomlasele Lewis Hamiltoni saladusi.

Bottas rääkis eelmisel nädalal MTV Spordile, et kavatseb Rosbergiga ühendust võtta ja uurida, kuidas oleks parem võistkonda sisse elada. Rosberg sõnas, et tema sõnum Bottasele oli lihtne. «Ütlesin, et ära lihtsat elu oota. Uude võistkonda tulek on raske ja Lewis on seal juba mitu aastat olnud. Lewis on sarja üks paremaid sõitjaid,» rääkis Rosberg enne Laureuse gaalaõhtut MTV-le.

«Aga ka Valtteri on väga andekas ja võib ilusaid asju saavutada, kui võistkond annab talle hea auto. Ta küsis, kas võime varsti veel rääkida, ja teen seda hea meelega, aga jään täiesti neutraalseks,» lubas Rosberg. «Ma ei paljasta Lewise kohta mingeid saladusi, aitan Valtteril vaid paremini võistkonda sisse sulada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles