Alar Varrak ei heida meelt: võitlus käib edasi!

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo naasis pärast kahemängulist võiduseeriat taas kaotusterajale, kui kodusaalis ei saadud täna vastu Siim-Sander Vene koduklubile Nižni Novgorod. Tabelis langeti 4 võidu ja 12 kaotusega 12. ehk eelviimasele kohale, play-off’i pääset tähendavat kaheksandat positsiooni hoiab praegu 6 võidu ja 9 kaotuse peal olev Astana.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku hinnangul on klubil play-off’i võimalused endiselt olemas, sest kodus kohtutakse järgneva kahe kuu jooksul mitme jõukohase vastasega. «Meil pole midagi kadunud, aga ainult kohustuslikest võitudest ei piisa. Oleme omasugustele sel hooajal lubamatult mänge ära andnud, edaspidi tuleb meil sajaprotsendiliselt õnnestuda. Kerge see ei ole, aga võitlus käib edasi.»

Kui aprillini audis olev Gregor Arbet välja arvata, on Kalev/Cramo praegu täiskoosseisus, sest taas on rivis Vitali Ljutõtš ja Martin Dorbek. Kalevlaste järgmine Ühisliiga matš on pühapäeval, kui kodus võetakse vastu Krasnojarski Jenissei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles