Fännid valisid poksitähele Pacquiaole järgmise vastase

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao (paremal) alistas seni viimases matšis Jessie Vargase.
Manny Pacquiao (paremal) alistas seni viimases matšis Jessie Vargase. Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

Poksitäht Manny Pacquiao lasi fännidel otsustada, kellega ta WBO tiitlimatšis vastamisi läheb. «Õnnelikuks» väljavalituks osutus Suurbritanniat esindav Amir Khan, vahendab BBC.

Twitteris toimunud hääletusel oli Khani poolt 48 protsenti hääletanutest, selja taha jäid teine britt Kell Brook, austraallane Jeff Horn ja ameeriklane Terence Crawford. Pacquiao sõnul leiab tema järgmine matš aset Araabia Ühendemiraatides. 38-aastane Pacquiao teatas küll mullu aprillis, et lõpetab karjääri, kuid naasis novembris ringi ja alistas Jessie Vargase, saades WBO tiitlivöö enda valdusesee.

Detsembris väitis Brooki promootor Eddie Hearn BBC-le, et hoopis tema hoolealune läheb järgmiseks Khaniga vastamisi. Mõlemad britid kaotasid oma viimase matši – Brook kasahhile Gennadi Golovkinile ja Khan mehhiklasele Saul «Canelo» Alvarezile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles