Laureuse gala ebatavaline komme: sporditähed tulevad punasele vaibale tossudes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta Laureuse gala
2016. aasta Laureuse gala Foto: HANNIBAL HANSCHKE/Reuters

Täna kuulutatakse Monacos välja Laureuse auhinna võitjad. Nagu möödunud aastalgi, astuvad tänavu mitmed sporditähed punasele vaibale sporditossudes.

«SneakersforGood» kampaania raames on juba mitmed sporditähed oma valikut täna õhtuseks ürituseks sotsiaalmeedias tutvustanud. Näiteks kergejõustikulegend Michael Johnson tuleb üritusele kuldsetes jooksujalatsites, Brasiilia jalgpallitäht Cafu kannab jalatseid, millega ta mängis maailmameistrivõistluste finaalis.

Ketside kandmisega tahetakse edastada sõnum spordi positiivsusest, samal ajal aitab see ka Laureuse organisatsiooni maailmale laiemalt tutvustada. Laureuse organisatsioon ise usub, et nende kampaania jõuab Facebookis ligi 51 miljoni inimeseni.

«Tore oli eelmisel aastal sedavõrd palju ketse punasel vaibal näha. Loodetavasti võtavad ka tänavu kõik osa, et näidata oma usku spordi võimsusesse. Mina igatahes osalen ka sel aastal ning loodan, et ka teised külalised tulevad üritusele ketsides,» kirjutas endine Barcelona jalgpallur Carles Puyol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles