Madridi Reali staar jääb Meistrite liiga kaheksandikfinaalist eemale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Football Soccer - Real Madrid training session - UEFA Champions League -  Valdebebas training grounds, Madrid, Spain - 14/02/17 Real Madrid's Gareth Bale attends training session. REUTERS/Juan Medina
Football Soccer - Real Madrid training session - UEFA Champions League - Valdebebas training grounds, Madrid, Spain - 14/02/17 Real Madrid's Gareth Bale attends training session. REUTERS/Juan Medina Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Madridi Reali jalgpallimeeskonna täht Gareth Bale ei tee kaasa Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamatšis Napoli vastu.

Novembris vigastada saanud Bale tegi sel nädalal esmakordselt taas esindusmeeskonnaga koos trenni, kuid homme eesootavale mängule Napoli vastu Reali peatreener Zinedine Zidane teda koosseisu ei pannud.

«Ta on heas vormis nii füüsiliselt kui vaimselt ja see on kõige tähtsam. Peame vaatama, millal ta on valmis koosseisu kuuluma ja saab näha, kas ta on nädalavahetusel juba seal. Samal ajal tuleb aru saada, et pärast 2-3 kuu pikkust pausi peame Garethiga väga ettevaatlikud olema,» rääkis Zidane.

Reali ja Napoli kaheksandikfinaali avakohtumine peetakse homme Madridis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles