Juhkami ja Teppani koduklubi lõpetas Kesk-Euroopa liiga põhiturniiri kindla võiduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislaste Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol lõpetas Kesk-Euroopa liiga põhiturniiri edukalt, saavutades viimases mängus kindla võidu. Eestlastest teenis mänguaega vaid 12 punkti kogunud Juhkami.  

Eelmisel hooajal finaali jõudnud Tirolil lähikonkurendi Zagrebi Mladostiga suuri probleeme ei tekkinud, kui Sloveenia väikelinnas Kamnikus toimunud mängus Tirol Horvaatia esindusele üheski geimis üle 20 punkti ei loovutanud, teenides 3:0 (18, 17, 20) võidu, vahendas volley.ee.

Võitjate poolel 12 punkti kogunud Martti Juhkami lõi punktiks 9 rünnakut (45%) ja blokeeris punktivääriliselt kaks vastasmeeskonna rünnakut. Lisaks panustas eestlane võitu ühe pallinguässa. Renee Teppan eile väljakul ei käinud. 15 punktiga oli võitjate parim diagonaalründaja Jan Krol. 

Põhiturniiri kaheksa vooruga 18 punkti kogunud Tirol hoiab teist kohta, kuid võib Nitra meeskonna järel kolmandaks langeda. Siiski on Austria parim meeskond kindlustanud koha nelja võistkonna osalusel toimuval finaalturniiril. Zagrebi meeskond on seitsme vooruga saavutanud 12 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles