Nurmsalu seiklused olümpialinnas: suusad peideti hotelli keldrisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Eesti suusahüppaja Kaarel Nurmsalu, kes on võistlemas Lõuna-Koreas Pyeongchangi olümpiamägedel peetaval MK-etapil, kirjeldas oma Facebooki lehel senist võistluste käiku.

Nurmsalu võistles eile kvalifikatsioonis, kus ta sai kirja 122,5 meetrise hüppe, mis andis 107 punkti ning koha tänasel lõppvõistlusel, mis algab Eesti aja järgi kell 12. Tippsporti naasnud Nurmsalu kirjutas eilsest võistluspäevast oma Facebooki lehel nii: «Juba kaks treeninghüpet näitasid,et probleeme Pyeongchang normaalmäel kohanemisega ei ole. 126.5 m ja 119.5 m. Tegelikult oli enne mäele minekut plaan,et teha ainult üks (treening)hüpe. Põhjus oli lihtne. Säilitada jalgu kvalifikatsiooni jaoks.»

Nurmsalu lisas, et seni on elu Lõuna-Koreas möödunud humoorikalt ning huvitavaid hetki jagub piisavalt. «Kogu eilne päev oli kergelt öeldes komöödia. Alustuseks hilines lend ligi kaks pool tundi, mida ikka tuleb ette. Hilinenud lend ei tekitanud probleeme mitte ainult teadmises,et unetunde kipub enne kvali väheks jääma, aga ka korraldajate transpordis (lennujaam-hotell). Maandudes valitses lennujaamas tühjus ja seega tuli ise transport leida, mis hotelli viiks. Kolm tundi jääkülmas bussis sõitu(muide soojendus oli juhil maksimumi peale keeratud) ja lõpmatuna tunduv teekond sai lõpu hommikul 6.22, kui lõpuks hotelli jõuti. Paar tundi und ja sukeldumine rutiini.

Aa ja enne mäele minekut tuli veel ka suusad kuskilt leida, sest keegi hotellitöötajadest kartis, et suusad võivad hapuks minna ja viis need keldri.

Võib vist öelda,et elu on seiklus??»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles