Nõmme Kalju täiendas meeskonda Brasiilia mängumehega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Geovane Santos Pereira.
Carlos Geovane Santos Pereira. Foto: Nõmme Kalju Facebooki leht

Nõmme Kalju FC sõlmis 3-aastase lepingu 24-aastase brasiillase Carlosega (täisnimega Carlos Geovane Santos Pereira), kes liitus Kalju treeningutega esmakordselt juba 2016 suvel, teatas Kalju klubi oma kodulehel.

Carlose näol on tegemist resultatiivse ründava poolkaitsjaga, kellel on õnnestunud juba praegu Kalju eest mitmeid väravaid lüüa. Ise iseloomustab brasiillane ennast kui mitmekülgset mängijat, kelle tugevateks külgedeks on vastupidavus, kiirus ja jõulisus. «Kalju on suurepärane klubi, meil on väga hea meeskond kus iga mäng on väljakutse. Mul on hea meel olla osa klubist, kus saan arendada oma karjääri ja kus on eesmärk võita tiitleid!» kommenteeris Carlos.

«Carlos pole tüüpiline brasiillane, kes soovib tööd teha ainult palliga, tema panus meeskonna tegevusse on väga suur. Ta oli meie juures kaua testimisel – selle aja jooksul suutis ennast näidata heast küljest ja teenis sellega endale ka lepingu. Mängija kelle prioriteetideks on meeskonna nõudmiste heal tasemel täitmine on alati väärtuslik ükskõik millisele klubile,» lisas esindusmeeskonna abitreener Sergei Terehhov.

Carlos Geovane Santos Pereira varasemad klubid:

Sampaio Corrêa FC (Brasiilia)

Uniclinic Atlético Clube (Brasiilia)

HNK Branitelj Mostar (Bosnia ja Hertsegoviina)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles