Hyundai tiimi juht pahandas Neuville'iga: sellisel katsel ei tohi nii rumalaid vigu teha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Scanpix

Autoralli MM-sarjas osaleva Hyundai meeskonna juht Michel Nandan rääkis Autosport.com portaalile antud intervjuus, et tal on kahju punktidest, mis Thierry Neuville'i arvelt Rootsis kaduma läksid.

Neuville oli laupäeva õhtul Rootsi rallit juhtimas, kuid sõitis siis publikukatsel vastu betoonplokki, lõhkus roolivarda ja kaotas sellega aega ligi 10 minutit. Ralli lõpuks sai enne õnnetut viga head hoogu näidanud Neuville 13. koha.

Hyundai tiimi juht tunnistas, et selline asjade käik oli pettumuseks. «On väga masendav näha, et me oleme autoga päris head tööd teinud ja masin on konkurentsivõimeline, aga siis juhtub selline apsakas,» rääkis Nandan Autospordile.

«Sellist asja ei tohiks juhtuda, kahe kilomeetri pikkusel katsel ei peaks sellised asjad toimuma. Ta peab oma veast õppima ja olema Mehhiko jaoks fokusseeritud. Tõsi, praegu on alles hooaja algus, aga me ei saa kuidagi neid kaotatud punkte tagasi. Aga hea küll, peame nüüd tulevikku vaatama ja keskenduma järgmisele rallile,» lisas Hyundai juht.

Järgmine autoralli MM-sarja etapp toimubki just Mehhikos ja see on kavas 9.-12. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles