Bottase lubadus: ma ei kavatse Hamiltoni järel teine olla

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (paremal) ja Lewis Hamilton.
Valtteri Bottas (paremal) ja Lewis Hamilton. Foto: Brandon Malone / Scanpix

Uueks hooajaks Mercedese F1 meeskonnaga liitunud Valtteri Bottas väitis hooaja eel antud intervjuus, et ta ei läinud viimaste aastate valitsejate juurde plaaniga jääda tahaplaanile, vaid tahab Lewis Hamiltoniga võrdselt võidu kihutada.

Bottas palgati Mercedese tiimi pärast seda, kui eelmise hooaja võitja Nico Rosberg teatas ootamatult oma karjääri lõpetamisest. Nii istubki just soomlane sel hooajal Mercedese masina rooli ning tema tiimikaaslaseks on kolmekordne maailmameister Lewis Hamilton.

Kui Bottaselt küsiti, kas ta kavatseb Hamiltoniga võrdselt sõitma hakata, vastas ta nii: «Tunnen, et see on võimalik. See, et Nico võitis Lewist, näitas meile, et kõik on võimalik.»

Bottas kiitis oma värsket tiimikaaslast, kuid lisas, et midagi ta Hamiltonile kergelt kinkima ei hakka. «Austan väga seda, mida ta on oma karjääri jooksul teinud. Tal on nii palju poodiumikohti, võite ja kolm maailmameistritiitlit, aga mina pole seni veel suutnud ühtegi etappi võita. Mul on ennast palju tõestada vaja, aga kui meil on kõige parem auto, siis usun, et ma võin maailmameistritiitli eest võidelda. Ma ei ole selles meeskonnas selleks, et leppida teise või veel madalama kohaga,» selgitas Bottas. 

Uus F1 hooaeg algab 26. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles