Johanna Talihärm: arvad, et teed talisporti, aga säh sulle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Tairo Lutter

Hochfilzenis peetaval laskesuusatamise MMil naiste 15 km tavadistantsil parima eestlannana 57. koha saanud Johanna Talihärm sõnas pärast võistlust, et jääb MMil esmakordselt oma etteastega rahule.

«Väga-väga kuum oli! Arvad küll, et teed talisporti, aga säh sulle,» kommenteeris Talihärm võistluspaigas valitsenud olusid.

Tiirudes kaks korda vääratanud Talihärm leidis, et vigu saanuks vältida. «Olen võimeline ka esimeses ja viimases tiirus viimase märgi alla laskma – saab rahule jääda, aga on ka parandamisruumi. Esimeses tiirus oli enda äratõmme, natuke võib-olla liigutasin õlga. Ja viimane püstitiir... eks see püsti niisugune punnitamine on, oled juba üsna kapsas seal rajal ja lihtsalt võitled. Paar millimeetrit jäi puudu,» ütles ta.

Talihärmi sõnul oli tänane sõit MMil esimene, millega ta võib rahule jääda. Teatesõiduks on tal nii isiklikud kui ka naiskondlikud eesmärgid selged. «Varupadruneid ei soovi näppida! Olles väga optimistlik, tahaks, et naiskond jõuaks finišisse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles