Klavanil on Hispaania laagris suurepärane võimalus põhikoosseisu koht välja võidelda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi lendas Hispaaniasse treeninglaagrisse, kohal on mõistagi ka haigusest taastunud Eesti koondise kapten Ragnar Klavan. Liverpool Echo hinnangul on Klavanil suurepärane võimalus end treeninglaagris peatreener Jürgen Kloppi silmis tõestada.

«Kogenud Eesti koondise kaitsja on sel hooajal Liverpooli eest alustanud 15 mängus. Ta on teinud silmapaistvaid esitusi, millest saab välja tuua derbimängu Evertoniga ja koduse kohtumise Manchester Cityga,» kiitis väljaanne eestlast.

«Samas on ta teinud ka lohakaid vigu, mis on meeskonnale kalliks maksma läinud,» tuuakse välja ka negatiivne. Eeskätt mõeldakse siin mänge Sunderlandi ja Swanseaga.

«Klavan osteti meeskonda kindla eesmärgiga ning ta on oma rolliga hakkama saanud. Kuna Dejan Lovrenit vaevab praegu põlvevigastus, peaks Klavan pilgu pöörama tema koha endale võtmisele. Klavan jättis haiguse tõttu terve nädala jagu treeninguid vahele ning seetõttu ei saanud ta Tottenhami vastu alustada. Nüüd on ta aga täielikult taastunud ning peab põhikoosseisu koha eest võitlusesse asuma.»

Liverpooli järgmine mäng toimub 27. veebruaril, kui külla sõidetakse valitsevale Inglismaa meistrile Leicester Cityle. Hispaania laagris ollakse kuni pühapäevani, sealjuures ei sõitnud Lovren meeskonnaga kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles