Vallo Allingu vigastas õlga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Allingu (keskel) vigastas õlga. Trauma tõsidus selgub lähipäevil. Kas mees peab vaatama järgmist kohtumist pingilt?
Vallo Allingu (keskel) vigastas õlga. Trauma tõsidus selgub lähipäevil. Kas mees peab vaatama järgmist kohtumist pingilt? Foto: Margus Ansu

Eilne Balti korvpalliliiga veerandfinaal osutus eriti valusaks Rocki kaptenile Vallo Allingule – lisaks kaotusele vigastas suur mees oma õlga.


Kolmandal veerandajal kukkus ta palli pärast võideldes maha ja keegi Ventspilsi mängijatest prantsatas talle otsa. Valugrimass näol, lahkus Allingu platsilt ja usaldas valusa liigese massöör Peeter Nigoli hoolde.

Jääkott ja võimlemine aitsasid Allingu platsile tagasi. Raskel hetkel tabas ta isegi ühe kolmese ja kogus lõpuks kaheksa punkti. Poolteist minutit enne lõppu noppis ta vastase vea kiuste lauapalli, ent õlg sai taas viga ja seekord pidi ta juba lõplikult platsilt lahkuma.

«Raske öelda, mis täpselt juhtus,» sõnas ta. «Õlg on nii valus, et kätt ei saa tõstagi. Tulin vahepeal küll mängu tagasi, ent siis ei saanud ka kätt üles tõsta.»

TABLOO

Balti korvpalliliiga veerandfinaal:

Ventspils – Tartu Rock 84:77 (40:44)

Ventspils: Berzins 16, Efejuku, Anderson, Strelnieks 10,  Hunter 9, Vairogs, Gulbis 7, Carter, Kuzminskas, Strelnieks 5
Rock: Veideman 15, Sokk 14, Eziukwu. Leppik 12, Alingu 8, Eichfuss, Doronin 6, Tsintsadze 4

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles