Õhtu Eesti hoki seltsis

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fänn HC Vikingi ja HC Tallinn.
Fänn HC Vikingi ja HC Tallinn. Foto: Albert Truuväärt

Eelmise aasta lõpus said Eesti hokisõbrad nautida maailma tipptaset, kui Tondiraba jäähallis käisid mängimas KHLi meeskonnad. Hall oli pilgeni rahvast täis. Sealsamas peetakse ka Eesti meistriliiga kohtumisi. Kolmapäeva hilisõhtul kogunesid hokifännid Tondirabasse, et kaasa elada liiga kahe tugevama meeskonna ehk HC Vikingi ja HC Tallinna mõõduvõtule. Viking sai oma kodujääl kindla 7:3 (1:1, 4:1, 2:1) võidu ning kindlustas ühtlasi põhiturniiri esikoha.

Täissaali küll polnud, ent atmosfäär oli: paljudel olid kaelas klubivärvides sallid, väikesed poisid vehkisid tribüünidel hokikeppidega. Ametlikus mänguprotokollis oli kirjas 320 pealtvaatajat.

Mingit reklaami jäähoki mängude kohta laiemalt ei tehta, mistõttu olid kõik kohaletulnud asjatundlikud. Skandeerimine toimus iseenesest, mitte palgatud «õhtujuhi» õhutusel nagu mõne pallimänguala mängudel. Oli nii eestlasi kui venelasi.

Kuigi kohaliku liiga tase KHLiga võrdlemist välja ei kannata, nägi ohtralt väravaid ja pisut verdki. Küll tuleb tõdeda, et väljakul käinud mängijatest Eesti nimesid sisuliselt polnudki, silma jäi vaid paar.

Loe Eesti hoki kohta pikemalt tänasest Postimehe leheloost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles