Madridi Reali alaealisele tähtmängijale kutsuti ema järele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Doncic otsustab vaatamata 17 eluaastale juba suuri mänge.
Luka Doncic otsustab vaatamata 17 eluaastale juba suuri mänge. Foto: Bregani - Ciambelli / Sip/SIPA/Bregani - Ciambelli / Sip/SIPA

Madridi Reali korvpallimeeskonna 17-aastane tähtmängija Luka Doncic on tegemas imelist hooaega ning vastased peavad noort sloveeni tõsiselt kartma. Nii otsustas Morabanc Andorra korvpallitiim visata nende ja Reali vahelise matši eel ka Doncici üle veidike nalja.

Nimelt teatas Morabanc Andorra meeskond sotsiaalmeedias, et Doncici ema võiks 17-aastasele mängumehele järele tulla ja ta koju viia, kuna Andorra ja Reali vaheline kohtumine algas kell 21.30, mis olevat nii noorele korvpallurile hiline kellaaeg.

Suurt abi Andorra meeskond naljast ei saanud, kuna Real võitis karikasarja veerandfinaali kohtumise 99:93. 17-aastane Doncic kogus 12 punkti, 10 lauapalli ning 7 resultatiivset söötu.

Finaalikoha eest asub Real nüüd võitlema Baskoniaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles