Kangert: vorm läheb paremaks ja järgmistel sõitudel suudan häid tulemusi näidata

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert loodab teha Astana meeskonna särgis tubli temposõidu.
Tanel Kangert loodab teha Astana meeskonna särgis tubli temposõidu. Foto: SCANPIX

Omaani velotuuri 4. etapil oli mõnda aega tähelepanu keskpunktis Tanel Kangert, kes üritas koos viie kaaslasega lõpu eel eest ära sõita ja niiviisi esikohta püüda.

«Proovisin. Arvasin, et see on hea võimalus etappi võita,» lausus Kangert Rattauudised.ee vahendusel. «Koos minuga ees olnud ratturid olid head ja pidanuksime üheskoos rohkem pingutama… Paraku ei tahtnud kõik tööd teha ja peagrupp püüdis meid viimastel kilomeetritel kinni. Sellele vaatamata pakub tõusev vorm rahuldust ja olen üpris kindel, et suudan järgmistel võidusõitudel häid tulemusi näidata. Etapist on kahju, kuid keskendun taastumisele, sest homme (täna) on jälle tähtis etapp.»

Grupifinišis oli parim Alexander Kristoff (Katjuša-Alpecin), peagrupis lõpetanud Kangert, Rein Taaramäe ja Martin Laas said sama aja. Kokkuvõttes juhib Ben Hermans (BMC). Taaramäe hoiab kokkuvõttes 29. (+1.30), Kangert 33. (+2.28) ja Laas 133. (+27.45) kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles