Rehemaa: näen, et mehed pingutavad, kuid maailm on palju kiirem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa Otepää MK-etapil.
Aivar Rehemaa Otepää MK-etapil. Foto: Tairo Lutter

Karjääri jooksul kahel korral maailmameistrivõistluste individuaaldistantsil kümne parema sekka jõudnud Aivar Rehemaa on ikka harjutanud lootusega, et ta suudab ühel päeval neid tulemusi korrata. Koduse Otepää MK-etapi sprindidistantsi järel tunnistas Rehemaa, et tal puudub praegu enda vormist täpsem ülevaade ning selgemaks peaks olukord saama homse 15 km klassikadistantsi järel. Eestlaste üldise seisu kohta tõdes Rehemaa, et pilt võiks olla rõõmsam.

«Ausalt öeldes ei hellitanud ma sprindis lootust edasipääsu osas,» tunnistas sprindis 75. koha saanud Rehemaa. «Kahju, et keegi edasi ei saanud. Tegemist on ikka ju koduvõistlusega. Otepääl on hea võistelda ning kodupublik toetab.»

Rehemaa leidis, et järelikult tuleb sportlastel lihtsalt edaspidi veelgi rohkem tööd teha. «Näen igapäevaselt, kuidas tõsiselt trenni tehakse. Maailm on aga palju kiirem,» tõdes Rehemaa nukralt.

Enda seisundi kohta märkis Rehemaa, et sprint veel õiget ülevaadet ei andnud ja MMi silmas pidades oskab ta rohkem öelda homme. «Sprindi põhjal ei saa järeldusi teha. 15 km klassika järel on pilt adekvaatsem. Praegu jätan enda seisundi kohta täpsemalt vastamata,» sõnas Rehemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles