Balta EMist: lähen ja võistlen, tuleb, mis tuleb

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Ksenija Balta võitis talvistel Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel naiste 60 meetri jooksu ajaga 7,33. Ühtlasi kinnitasid Balta ja tema treener Andrei Nazarov, et Balta osaleb märtsi algul toimuvatel Euroopa sisemeistrivõistlustel kaugushüppes.

See oli Balta viimane võistlus enne EMi. «Kiirus on hea, mis see aeg oligi, 7,33 või 7,34? Iseenesest neli sajandikku pole määrav. Aga oleksin tahtnud Eesti rekordit joosta, 7,28 oleks tore olnud. Start ei õnnestunud ja 60 meetris sõltub sellest palju,» sõnas ta oma etteaste kohta.

«Aga võistlustunnetuse sain siit kätte ja seda ma siia otsima tulin. Keha viib ennast teise faasi võistlusel ja EMi silmas pidades on see kindlasti oluline.»

Nii Balta kui Nazarov kinnitasid, et EMiks on vorm korralik. «Väga hea just ei ütleks, aga talvine hooaeg ei ole ka mu põhieesmärk. EMil lähen ja võistlen, tuleb, mis tuleb. Naudin. Mingit hirmsat tulemust ja pinget endale ei pane,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles