Tähe ja Puparti koduklubi näitas kaheksakordsele Poola meistrile ühes geimis hambaid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht (esiplaanil).
Robert Täht (esiplaanil). Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondislaste Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum ei suutnud Poola kõrgliigas favoriiti üllatada, kui kolmes geimis tuli tunnistada legendaarse Belchatowi Skra üleolekut. Kogu vastasseisu platsil viibinud Täht tegi korraliku etteaste, Pupart pidi leppima vahetusmängija rolliga. 

Novembris Lubinis peetud vastasseisus Skrale 0:3 (-23, -19, -19) kaotanud Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum suutis ka teistkordsel kohtumisel ühes geimis vastasele hambaid näidata, kui võõrsil toimunud kohtumises koguti kolmandas geimis 23 punkti. Esimeses ja teises geimis saavutasid külalised vastavalt 20 ja 16 punkti, jäädes võõrustajatele seega 0:3 (-20, -16, -23)  tulemusega alla, vahendas volley.ee.

Robert Täht sai mängu jooksul 13 tõstet, millest kaheksa (62%) lõppesid punktivõiduga. Blokis kogus Eesti koondislane ühe ja pallingul kolm punkti. 12 punkti toonud Täht oli selle tulemusega Cuprumi resultatiivseim. Kõikides geimides episoodiliselt mänguaega saanud Keith Pupart tõi ainsa punkti pallingul. Võitjate poolel oli 19 punktiga parim Belchatowi ja Poola koondise staar Mariusz Wlazly. 

23 mänguga ehk seitse vooru enne põhiturniiri lõppu 42 punkti kogunud Lubini meeskond hoiab turniiritabelis kuuendat kohta, Skral on neljandana 22-st mängust koos 49 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles