Videod: lätlane osutus NBA osavaimaks meheks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: Bob Donnan/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA peeti tähtede mängu nädalavahetuse raames osavusvõistlus, samuti selgusid parim pealtpanija ja kaugviskaja.

Osavusvõistluse võitis New York Knicksi noor lätlasest täht Kristaps Porzingis, kes oli finaalis üle Utah Jazzi mehest Gordon Haywoodist. Kaugvisete võistlusel osutus parimaks Houston Rocketsi tagamees Eric Gordon, kes alistas otsustavas duellis Kyrie Irvingi Cleveland Cavaliersist.

Avaringis kogus Gordon 25 punkti ja teises sarnaselt Irvingile 20, mis tõi kaasa lisavooru. Esimesena visanud Irving sai seal kirja 18 punkti, Gordon aga võidu taganud 21 punkti. Tiitlikaitsja Klay Thompson langes seekord 18 punktiga konkurentsist juba esimeses ringis.

Keskpäraseks jäänud pealtpanekuvõistluse, kus väga vähestel osalejatel õnnestus pall korvi suruda esimesel katsel, võitis seekord Indiana Pacersi ridadesse kuuluv Glenn Robinson III. Mulluses finaalis napilt võiduta jäänud Aaron Gordon ei pääsenud avaringist edasi ja finaalis oli Robinson üle Phoenix Sunsi noorukist Derrick Jones Jr'ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles