Täna: Kalev/Cramo jahib Jenissei ja Elegari vastu võidulisa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar (palliga) Kalev/Cramo särgis.
Frank Elegar (palliga) Kalev/Cramo särgis. Foto: Liis Treimann / Postimees

Korvpalli Ühisliigas võtab Kalev/Cramo täna kodusaalis vastu Krasnojarski Jenissei meeskonna. Kohtumine algab kell 17 ja Postimees hoiab lugejaid selle käiguga kursis.

Enne mängu:

Kalev kaotas detsembris esimese omavahelise mängu võõrsil 90:99. Erinevalt toonasest kohtumisest peaks Jenissei poolel täna mänguvalmis olema endine kalevlane Frank Elegar. Avamängus ei saadud aga kuidagi kinni Suleiman Braimohit, kes viskas 30 punkti. Täpselt sama on ka nigeerlase selle hooaja keskmine punktisaak.

Kalevile tõid Mark Tollefsen eelmises mängus 28 ja Demonte Harper 26 punkti. Seitsmest varasemast omavahelisest kohtumisest on Kalev suutnud võita kaks, viimati 2015. aasta detsembris ehk pisut enam kui aasta tagasi. 80:70 võidumängus hiilgas toona 23 punkti ja 20 lauapalliga Joshn Boone.

Jenissei on praegu liigatabelis seitsme võidu ja üheksa kaotusega seitsmendal kohal, Kalevil on eelviimasena neli võitu ja 12 kaotust. Kui Kalev kaotas viimati kodus 87:91 Nižni Novgorodile, siis Jenissei oli 87:82 üle tabeli punasest laternast Permi Parmast. Enne seda saadi 75:66 jagu ka tabeli viiendast meeskonnast Kaasani Unicsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles