Otepää valitsejanna Björgen: ilm ja rada olid kõigile sama rasked

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää MK-etapil naiste 10 km distantsil võimsa võidu saanud Marit Björgen lausus, et raske rada talle muret ei valmistanud. «Vorm oli väga hea juba Norra meistrivõistlustel. Viimase nädala veetsin Davosis, enesetunne oli mõnus ja hea meel oli näha, et olen jätkuvalt vormis! Ilm ja rada olid rasked, aga kõigile samad. Jään võistlusega väga rahule,» kiitis Björgen.

Teise koha saanud rootslanna Charlotte Kalla lausus, et kaotus Björgenile oli suurevõitu. «Samas olen õnnelik, et suutsin temaga viimastel kilomeetritel samas tempos liikuda. Tingimused olid rasked, keeruline oli kiirust üleval hoida. Nautisin sõitu, rada oli raske, aga siis teadki, et parim suusataja võidab! Määrdemehed tegid head tööd,» kiitis Kalla.

Kolmandana lõpetanud Heidi Weng ütles samuti, et rada oli väga raske ja sõitu segas lörts. «Eile oli parem, aga jõudsin poodiumile, nii et oli hea päev! Kui oled väsinud ja vorm pole parim, siis läheb vahe suureks. Lahtis püüan paremini hakkama saada,» kommenteeris Weng ligi minutiliseks kärisenud kaotust Björgenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles