Jalgpalliime korda saatnud Lincoln City võib kohtuda Arsenaliga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal)
Zlatan Ibrahimovic (paremal) Foto: John Sibley/REUTERS

Inglismaa jalgpalli karikavõistluste 1/8-finaalis alistas Manchester United 2:1 Blackburn Roversi, Tottenham oli 3:0 parem Fulhamist.

Kuigi Blackburn läks mängu tänu Daniel Grahami väravale juhtima, suutis Marcus Rashford avapoolajal keskel seisu viigistada. Manchester Unitedile tõi võidu Zlatan Ibrahimovic, kes oli täpne 75. minutil. Zlatan on nüüd suutnud värava lüüa nii Inglismaa, Itaalia, Hispaania kui ka Prantsusmaa karikavõistlustel. Tottenhami võidumängus säras meeskonna esiründaja Harry Kane, kes lõi kõik kolm väravat.

Ühtlasi selgusid ka Inglismaa karikavõistluste veerandfinaalpaarid. Londoni Chelsea kohtub Manchester Unitediga, Middlesbrough mängib Huddersfield – Manchester City matši võitjaga, Tottenham heitleb edasipääsu eest Millwalliga ning jalgpalliime korda saatnud viienda liiga klubi Lincoln City ootab veerandfinaalvastast paarist Arsenal – Sutton United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles