Hamilton võttis teda häiriva probleemi kohta kriitiliselt sõna

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse/Scanpix

Mercedese vormel-1 piloot Lewis Hamilton eelistaks seda, kui meeskonnasiseselt hoitakse teatud informatsioon jagamata.

«Ma lähen rajale, teen seal kodutööd ning teine kutt saab sellest ülevaate. Olen oma tiimilt palunud, et nad mulle meeskonnakaaslase informatsiooni ei jagaks. See ei ole lihtsalt aus, kui tema annab endast rajal kõik ja mina saan siis arvutist tema sõiduga detailselt tutvuda,» andis Hamilton selgelt mõista, mida ta teemast arvab.

«Näiteks, sõitjatena otsime õigeid pidurduskohti ning teisi sarnaseid detaile, mis aitavad kurve kõige kiiremini läbida. Teine sõitja võib loomult suuta palju rohkem või vähem sellist informatsiooni koguda. Kuid tänu andmete jagamisele saab ta sind lihtsalt kopeerida. «Oh, ta pidurdab seal kurvis viis meetrit hiljem, lähen ja proovin ka,»» tõi Hamilton elava näite.

«Andmete jagamine võtab ühelt sõitjalt selgelt eelise ära. Kui sõitja ei suuda iseseisvalt vajalikke piire üles leida, siis ta ei ole lihtsalt piisavalt hea ja ei vääri kohta vormel-1. Ja mõned sõitjad ei väärigi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles