Venno tõusis 26 punktiga taas üleplatsimängijaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno koondise särgis.
Oliver Venno koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Türgi võrkpalli kõrgliigas kohtus Eesti koondislase Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango eile võõrsil tabelis tagapool asuva Tokati meeskonnaga, kellega heideldi neli geimi. Suurepärase etteaste teinud Venno tõusis 26 punktiga üleplatsimängijaks. 

Põhiturniiri esimeses ringis koduväljakul Tokati Belediye Plevne meeskonda 29 punktiga kostitanud Venno oli ka teistkordsel kohtumisel vastaste jaoks suurim peavalu, kui võõrsil saavutatud 3:1 (-22, 20, 19, 22) võidumängus realiseeris eestlane 36st rünnakust koguni 24 (67%). Lisaks lõi Venno kaks pallinguässa, kogudes mängu resultatiivseimana 26 punkti. Samuti oli mängu parim ka eestlase kõrgest klassist kasutegur (+17), vahendab volley.ee.

Kuueteistkümnest voorust üheksa võitu saavutanud Maliye Milli Piyango hoiab turniiritabelis viiendat kohta, Tokati esindus paikneb kümnendal kohal. 25. veebruaril seisab Maliye Milli Piyangol koduväljakul ees oluline kohtumine kolmandal kohal oleva tiitlikaitsja Halkbankiga, kellele jäädi novembris 2:3 (28, -17, 25, -17, -13) alla. 

Jätkuvalt on Venno Türgi kõrgliiga resultatiivseim mängija ja parim servija, olles nendes kategooriates kogunud vastavalt 354 ja 33 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles