Alaveri kurb tõde: Eesti suusatamisel on ees väga keerulised ajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver.
Mati Alaver. Foto: Priit Simson

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver avaldas ETVle antud intervjuus, et Eesti suusakoondisel on ees keerulised ajad, sest eelarve väheneb drastiliselt ning ka taustajõudude süsteem tuleb seetõttu ümber vaadata.

«Selge on see, et suusaliidu eelarve väheneb drastiliselt. Eesti olümpiakomitee eliiditoetus langeb praktiliselt nulli,» nentis Alaver, kes ei uskunud, et sponsorite huvi väga suurel määral langeda võiks. «Ma ei usu, et sponsorite huvi väga oluliselt langeb. Ees on siiski huvitav aeg. Uute sportlaste viimine tippu.»

Samas olevat uute sportlaste tippu viimine enamgi kui lihtsalt keeruline. Ilmselt tuleb loobuda nii füsioterapeut Lauri Rannamast kui ka hooldemeeskonna parimatest liikmetest.

«Lauri Rannama ja hooldemees Urmas Välbe kvalifikatsioon on lihtsalt niivõrd kõrge, et meil pole kahjuks võimalik nende teenust osta. Peame alustama noortega algusest peale, sest nende teenus on odavam,» nentis Alaver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles