Publikusse paiskunud võidusõiduauto vigastas USAs kolme pealtvaatajat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muldkattega ovaalringrada. Foto on illustratiivne.
Muldkattega ovaalringrada. Foto on illustratiivne. Foto: David Stephenson/AP/Scanpix

USAs Barberville’is asuval Volusia Speedway Parki ringrajal paiskus DIRTCar Nationalsi etapi ajal võidusõiduauto publiku sekka, vigastada sai kolm pealtvaatajat.

Volusia maakonna šerifijaoskonna teatel viidi auto ette jäänud pealtvaatajad Halifaxi haiglasse. Õnnetus jäi ka videolindile ning sealt on näha, kuidas kaks autot poole miili pikkuse muldkattega ovaali tagasirgel teineteise külge takerduvad. Üks auto käib korduvalt üle katuse ja lendab lõpuks üle rada ääristava piirdeaia, kus viibivad pealtvaatajad.

Portaali Speedsport.com teatel sattusid avariisse Dale Blaney, Rico Abreu ja Jason Sides, üle piirdeaia lendas Blaney auto. Kõik kolm sõitjat pääsesid kokkupõrkest vigastusteta. 68-aastane mees viidi aga haiglasse raskes seisundis, 35-aastase mehe seisundi hindasid arstid stabiilseks. Kolmas vigastatu lubati haiglast kodusele ravile.

Kuna Volusia ringrajal kihutatakse kuulsa Daytona võidusõidu nädalavahetusel, osalevad seal sageli oma lõbuks ka NASCARi sõitjad. Ka kolmest avariisse sattunud sõitjast võistles Abreu eelmisel hooajal NASCAR Camping World Trucksi sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles