Vanameister Klitško juba teab, mis juhtub suures tiitlimatšis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško ühisel pressikonverentsil.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško ühisel pressikonverentsil. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS/Scanpix

29. aprillil toimub suur poksimatš, kui üliraskekaalu tiitlimatšis lähevad vastamisi Vladimir Klitško ja Anthony Joshua. Vanameister Klitško kaotas oma meistrivööd 2015. aasta lõpus, kui ta jäi alla Tyson Furyle. Nüüd loodab ta saada taas IBFi, IBO ja WBA meistrivööd enda valdusesse.

Klitško on teinud juba eelseisva matši kohta ka ennustuse, kuid seda ta praegu veel ei avalda. Klitško pani ennustuse paberile kirja ning asetas selle seejärel ümbrikusse, millele on kirjutatud: «Mitte avada enne 29. aprillil toimuva matši lõppu».

«Võin lubada teile kõike, mida tahan. Võin lubada, mida kõik tahavad kuulda. See ei tähenda aga midagi. Vähemalt praegu,» lisas Klitško.

«Mul on selge nägemus, kuidas matš hakkab kulgema. Seega panin ma enda ennustused kirja ja sulgesin ümbrikusse, mille avan pärast matši,» sõnas ukrainlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles