Eesti Meedia omandas võrkpalli EM-finaalturniiride näitamisõigused (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vrkpallikoondis pärast Läti alistamist ja EM-finaalturniiri pääsme kindlustamist.
Eesti vrkpallikoondis pärast Läti alistamist ja EM-finaalturniiri pääsme kindlustamist. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Baltikumi suurim meediakontsern AS Eesti Meedia omandas meeste võrkpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiride näitamise ainuõigused aastatel 2017, 2019 ja 2021 Eesti Vabariigi territooriumil.

Leping tagab Eesti Meediale finaalturniiride ulatusliku kajastamise televisioonis, Postimehe digiplatvormidel, mobiilis ja raadios. «Meil on selle lepingu üle väga hea meel, sest Eesti meeste võrkpallikoondis kuulub juba aastaid Euroopa paremate hulka ja jõuab pidevalt finaalturniiridele,» selgitas Eesti Meedia sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. «Leping annab meile õiguse näidata ka 2019. ja 2021. aasta naiste Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mänge.»

2017. aastal jõudis Eesti meeste võrkpallikoondis juba neljandat korda EM-finaalturniirile, mis seekord peetakse Poolas. Eesti mängib ühes alagrupis koos Soome, Serbia ja Poolaga. Finaalturniir ning Kanal 12 ja Postimehe otseülekanded algavad 24. augustil.

Sel aastal mängib EM-finaalturniiril 16 koondist. Alates 2019. aastast jõuavad finaalturniirile juba 24 Euroopa paremat võrkpallikoondist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles