Meeletu mäng: ManCity teenis kaotusseisust 5:3 võidu!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero ja Leroy Sane tähistamas AS Monaco vastu löödud väravat.
Sergio Agüero ja Leroy Sane tähistamas AS Monaco vastu löödud väravat. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas jätkati kaheksandikfinaalide avakohtumistega, kui võidurõõmu said tunda Manchester City ja Madridi Atletico.

Koduväljakul mänginud Manchester City sai lõpuks kirja üliraske võidu, kui AS Monaco mängiti üle skooriga 5:3. ManCity asus 26. minutil küll mängu juhtima, kui värava sai kirja Raheem sterling, kuid sellele vastasid tabamustega Radamel Falcao (32. minutil) ning Kylian Mbappe Lottin (40. minutil).

50. minutil oli Falcaol võimalus Monaco eduseisu suurendada, kuid kolumbialane tegi penaltipunktilt kehva soorituse ja pall väravasse ei jõudnudki.

58. minutil tõi tabloole viigi Sergio Agüero värav, kuid peagi oli taas aktsioonis Falcao, kes skooris õhtu jooksul teistkordselt 61. minutil.

Seejärel algas City soolo: 71. minutil lõi oma teise värava Agüero, 77. minutil saatis palli väravasse John Stones ja 82. minutil vormistas matši lõppseisu 5:3 Leroy Sane.

Õhtu teises kohtumises teenis kindla võidu Madridi Atletico, kes alistas võõrsil 4:2 Leverkuseni Bayeri. Võitjate poolel tegid skoori Saul (17. minutil), Antoine Griezmann (25. minutil), Kevin Gameiro (58. minutil penaltist) ning Fernando Torres (86. minutil). Võõrustajate poolel jõudis 48. minutil tabamuseni Karim Bellarabi ja 67. minutil lõi omavärava Atletico kaitsja Stefan Savic.

Mõlemas seerias peetakse korduskohtumised 15. märtsil.

Enne mänge:

Leverkuseni ja Atletico duellis on selgeks soosikuks kolmel viimasel hooajal koguni kahel korral finaali jõudnud Atletico.

Samas meeskonnad olid kaheksandikfinaalis vastamisi ka hooajal 2014/15 ning toona pääses veerandfinaali Atletico, kes pani oma paremuse maksma penaltiseerias. Seejuures on Bayer kaotanud viimased neli kaheksandikfinaalide duelli.

ManCity ja Monaco vastasseisus on soosikukoorem inglaste õlul, kuid Monaco on ajalooliselt Inglismaa klubidega hästi mänginud. Kaks aastat tagasi alistas Monaco turniiri selles faasis Londoni Arsenali. Seejuures on Monaco varasemalt võitnud kõik kuus kahest mängust peetavat seeriat, mis nad on Inglismaa klubide vastu pidanud.

ManCity on see-eest Euroopas pigem kogenematu meeskond ning eelmine hooaeg oli alles esimene, kus nad Meistrite liigas suutsid kaheksandikfinaalist edasi murda.

Mõlemad kohtumised algavad Eesti aja järgi kell 21.45. Postimees.ee hoiab lugejaid mängude seisudega kursis.

Mõlemas paaris peetakse korduskohtumised 15. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles