Kes võiks saada naiste koondise peatreeneriks, Rits, Frier või Sõber?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter / Postimees

KORVPALL. Eelmise aasta lõpus lõppes naiste korvpallikoondise kauaaegse peatreeneri Jaanus Levkoi leping ja alates 2008. aastast rahvusnaiskonda juhendanud mees sellel ametikohal kindlasti ei jätka. Kuigi sel suvel naistel ametlikke valikmänge pole, tuleb koondis töös hoida. Eile koos käinud alaliidu juhatus arutas koosolekul ka seda teemat ja otsustas välja kuulutada konkursi.

Selliseid kandidaate, kes sooviksid ja oleksid võimelised ses ametis edu saavutama, tõenäoliselt ülemäära palju ei ole. Kahte Eesti paremat klubinaiskonda juhendavad Janne Rits (Tallinna Ülikool) ja Howard Frier (FCC Media/Rapla KK) on kõige loogilisemad kandidaadid. «Seni pole keegi sel teemal minuga küll rääkinud, ent kandideerin võimaluse korral kindlasti,» kinnitas Frier oma huvi ameti vastu. Rits kinnitas eile Postimehele, et kaalub kandideerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles