WRC-sarjast eemale jäänud Mikkelsen: FIA otsus oli rusikahoop näkku

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen.
Andreas Mikkelsen. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP/Scanpix

Kolmel eelmisel hooajal autoralli MM-sarjas kokkuvõttes kolmandana lõpetanud norralane Andreas Mikkelsen peab sel hooajal leppima kihutamisega WRC2-sarjas. Kui Volkswageni otsusega MM-sarjast taanduda on ta juba leppinud, siis viimasest ajast ei mahu talle hinge Rahvusvahelise Autoliidu FIA otsus, mis ei lubanud uusi Volkswageni masinaid rajale tuua.

Mikkelsen lootis 2017. aasta Volkswagen Polo WRC auto rajale tuua eratiimi värvides, kuid lõpuks ei andnud FIA selle jaoks luba, kirjutab Autosport.

«Ma ei oleks suutnud midagi rohkemat enam teha, et selleks hooajaks saada koht WRC-sarjas,» kurtis Mikkelsen. «Näitasin läbi terve eelmise hooaja head minekut ja võitsin lõpetuseks hooaja viimase ralli.»

«Kokkuvõttes läks kõik valesti, mis valesti minna sai. Viimatine otsus, millega ei lubatud Volkswageni uut autot WRC-sarja, oli järjekordne hoop näkku,» lisas norralane.

Mikkelseni sõnul teeb ta kõik endast oleneva, et teha 2018. aastal kaasa WRC-sarja täishooaeg ning võidelda MM-tiitli eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles