Kalev/Cramo jääb oma parimast mängijast ilma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demonte Harper.
Demonte Harper. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tagamängija Demonte Harper on suure tõenäosusega lahkumas Peterburi Zeniti võistkonda. Peatreener Alar Varraku sõnul tegeleb klubi uue mehe otsingutega, ent seis pole kiita, sest veebruaris pole mängijate turul just head ajad.

Zenit soovib sõlmida ameeriklasest tagamängijaga 1,5 aasta pikkuse lepingu ja kuigi 100 protsenti tehing veel kindel pole, usub Varrak, et mängija lahkub. Kalev/Cramol on aega uue mängujuhi otsimiseks 28. veebruarini, kuna siis jõuab kätte uute mängijate registreerimise tähtaeg.

«Tõenäoliselt see teoks saab ja eile saatsime info laiali, et otsime uut meest. Aga ega see kerge pole, mingid nimed on juba meieni jõudnud, aga veebruaris see valik kiita ei ole,» ütles juhendaja.

«Kui sobivat meest ei leia, on ka variant, et jätkame selle seltskonnaga, kes on. Hetkel on kõik lahtine,» lisas Varrak.

VTB Ühisliigas kerkis Harper meeskonna resultatiivseimaks 16,1 punktiga keskmiselt mängu kohta. Samuti oli ta meeskonna parim söötja (5,9), vaheltlõikaja (1,4) ja tema efektiivsusnäitaja mängu kohta oli mängu kohta samuti parim (15,1), teatas Kalev/Cramo pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles