Suusamaailma teraselt jälgiv väljaanne tegi Kelly Sildarule ülima komplimendi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru on X-mängudel ikka näidanud reilidel kõrget taset. Selleks, et tase oleks jätkuvalt kõrge, siis tuleb aga oskusi lihvida. Neid lihvides tuli eelmisel nädalal Soomes ette aga kukkumine, mis lõppes langluumurruga.
Kelly Sildaru on X-mängudel ikka näidanud reilidel kõrget taset. Selleks, et tase oleks jätkuvalt kõrge, siis tuleb aga oskusi lihvida. Neid lihvides tuli eelmisel nädalal Soomes ette aga kukkumine, mis lõppes langluumurruga. Foto: Phil Ellsworth / ESPN Images

Freestyle-suusatajate tegemistel teraselt pilku peal hoidev väljaanne Newschoolers on luubi alla võtnud kahekordse X-mängude pargisõidu võitja Kelly Sildaru. Newschoolers kirjutab, et naiste freestyle-suusatamise pargisõidu tase on tõusuteel just tänu eestlannale.

«Kuigi ta on konkurentidest aastate võrra ees, siis tema võistlema hakkamise järel on ka teised pidanud oma taset tõstma,» kiidab väljaanne, et Sildaru võidud on sundinud ka teisi rohkem pingutama ning nii on kogu naiste freestyle-suusatamise pargisõidu tase tõusuteel.

«Kelly suudab reilidel kokku panna kava, millega on võimalik konkureerida ka meeste seas. Tema arsenalis on sellised trikid nagu switch 450 ja pretzel 2. Lisaks valib ta tihti just raskemaid reile, mida ka paljud mehed väldivad,» lisatakse veel.

«Kunagi võis naiste pargisõidu kohta kuulda, et areng on aeglane, kuna keegi ei vii taset kõrgemale. Kas Kelly tulek suurele areenile on motiveerinud ka teisi taset tõstma? Raske on öelda, kas sportlaste oskustel on mingi lagi, kuid võib tõdeda, et Kelly tõstab seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles