Liverpooli tähtründaja: Hispaania laager andis meile kõvasti juurde

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane (paremal) koos meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Sadio Mane (paremal) koos meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Viimati 11. veebruaril väljakul käinud ja järgmise kohtumise alles 27. veebruaril pidav Liverpooli jalgpalliklubi kasutas vahepealset aega laagri korraldamiseks. Akusid käidi laadimas Hispaanias ning tiimi tähtründaja Sadio Mane sõnul saadi sealt hooaja edasisteks mängudeks vajalikku energiat.

Kuna Liverpool on praeguseks kodustest karikasarjadest välja langenud ja üheski Euroopa sarjas ei osaleta, siis tekkiski Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubil võimalus põigata La Mangasse laagrisse, kirjutab Reuters.

«See oli nagu lühike hooajaeelne ettevalmistus. Viimased nädalad on olnud meie jaoks rasked, kuid me jätkasime tõsist tööd ja see on oluline,» rääkis Mane.

«Meil oli Hispaanias produktiivne periood, tegime kõvasti tööd. Lisaks pidasime omavahel maha ka sõbraliku mängu. Ilm ei olnud just ideaalne, kuid võrreldes Inglismaaga ikkagi parem,» lisas Mane.

Premier League’i tabelis praegu 5. positsiooni hoidev Liverpool peab järgmise mängu 27. veebruaril, kui võõrsil minnakse vastamisi Leicester Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles