Bottas: kui tahad vormel-1 võita, pead olema isekas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (paremal) ja tema värske meeskonnakaaslane Lewis Hamilton.
Valtteri Bottas (paremal) ja tema värske meeskonnakaaslane Lewis Hamilton. Foto: Brandon Malone/Reuters/Scanpix

Mercedese soomlasest vormel-1 sõitja Valtteri Bottas tahab, et meeskond kehtestaks tema ja Lewis Hamiltoni vahelises koostöös kindlad reeglid.

Bottas nõuab kindlaid reegleid eelkõige viimastel hooaegadel toimunu pärast, mil Nico Rosberg ning Hamilton nii mõnelgi korral teineteisega rajal kokku põrkusid.

«Neil oli omavahel päris karm andmine. Mercedes on meeskonnana sellistest situatsioonidest õppinud. Olen kindel, et paneme paika kindlad reeglid, mida tohib ja mida ei tohi teha,» ütles Bottas Autospordile.

«Kindlasti on raske olla meeskonnamängija ning samal ajal sõita MM-tiitli eest. Minu jaoks on see uus situatsioon. Ilmselt on kõige parem, kui jätkan samamoodi sõitmist, ehk teen kõik tiimi heaks. Samal ajal on mul enda unistused ja eesmärgid ning kui vormel-1 tahad võita, pead olema isekas,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles