Kihlveopettuse kahtlus: politsei uurib Valga/Valka korvpalliklubi mängijaid

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korvpallimeeskond.
Valga korvpallimeeskond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti - Läti korvpalliklubi Valga/Valka on sattunud Läti politsei uurimise alla, sest osa mängijaid kahtlustatakse kihlveopettuses. Politseisse anti asi Valka linnapea Vents Armands Krauklise eestvedamisel, vahendavad Läti väljaanded LETA ja Skaties.lv.

Krauklis ütles lõunanaabrite meediale, et loodab politsei abile. «Osad mängud tundusid kahtlased. Treenerid ega klubi juhtkond ei osanud selgitada, miks mängupilt kohati kummaliseks muutub. Videokordustest on näha, et teatud mängijad ei käitu mingitel momentidel adekvaatselt. On viiteid, ei võis toimuda kihlveopettus, samas pole meil kindlaid tõendeid ja loodame, et politsei uurimine toob asjasse selgust,» sõnas Krauklis.

Uurimine puudutab ühte Läti liiga kohtumist, mille kohta sai alaliit signaale ka kihlveoportaalidest kahtlase panustamise kohta.

Läti meedia sõnul puudutab juhtum vaid meeskonna lätlastest mängijaid, mitte eestlasi.

Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi kuulis juhtunust äsja ja ei ole seetõttu end veel teemaga kurssi viia jõudnud. «Hakkan nüüd uurima, mida teab Läti alaliit ja mis info neil ja klubil kogu asjast üldse on,» sõnas ta Postimehele.

Valga klubi mänedžeri Antti Vasarat pole õnnestunud telefonitsi tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles