Taaramäe hetke vormist: võtan rahulikult ja timmin parima Itaalia velotuuriks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Omaani velotuuril kokkuvõttes 28. koha saanud Rein Taaramäe võttis eelmise nädala oma Facebooki lehel kokku ning vaatas põgusalt ette tulevasele hooajale.

«Omaanis oli lahe. Oli siledaid etappe, kuid ka vähe raskemaid. Enda vorm oli kesine, et tulemust kirja saada, kuid Kristoffi (Alexander Kristoff – toim.) jaoks sain oma osa tehtud ja nii olin ka osaline kolme etapivõidu vormistamisel,» oli Taaramäe positiivne.

Velotuuri ajal pidi Taaramäe taluma ka ülepäeviti krampe, sest Omaanis oli keskmiselt 30 kraadi sooja. «Praegu pean rahul olema sellega, mis oli ja on, ning loodan, et vorm läheb paremaks. Ilmselt ei toimu see veel Abu Dhabis, kuid loodetavasti olen tugevam märtsis, kus peaks ees ootama kaks rasket velotuuri Tirreno Adriatico Itaalias ja Kataloonia velotuur Hispaanias. Võtan asja rahulikult ja timmin parimat maiks, kus ootab ees Itaalia velotuur,» jätkas Taaramäe.

Homme asub Taaramäe kihutama Abu Dhabi velotuuril, mis kestab 23. – 26. veebruarini. «Kolm päeva siledal maal ja üks päev 11 km vastu mäge lõpuga,» vaatas ta lühidalt velotuurile ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles