Pupart valiti Poolas mängu parimaks, Cuprum sai olulise võidu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart säras seekord just rünnakul.
Keith Pupart säras seekord just rünnakul. Foto: plusliga.pl

Eesti võrkpallikoondislaste Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum saavutas Poola Plusligas olulise võidu, millega säilis lootus jõuda põhiturniiril nelja parema hulka. Kui Täht on kogu senise hooaja Cuprumi põhikoosseisu kuulunud, siis mängu parimaks valitud Pupart alustas mitme vooru järel taaskord algrivistuses. 

Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum vajas esiviisiku kannul püsimiseks tänasest mängust hädasti võitu, millega saadi ka suuremate probleemideta hakkama. Koduväljakul mõned kohad tagapool asuva Gdanski Lotos Trefli vastu tasavägise teise geimi kaotanud Lubini esindus oli ülejäänud kolmes geimis kindlalt parem, saavutades 3:1 (16, -24, 15, 16) võidu, vahendab volley.ee.

Rünnakul 50-protsendiliselt tegutsenud Robert Täht lõpetas edukalt 13 rünnakut ning lisas kaks blokipunkti ja ühe pallinguässa. 16 punkti juures üheksaga plussi jäänud Täht näitas pallingu vastuvõtul igati head 58-protsendilist täpsust. Koondisekaaslasest kaks punkti vähem kogunud Keith Pupart tõi rünnakul kümme (53%) punkti ja oli eriti silmapaistev pallingul, lüües mängu parimana koguni neli ässa. Diagonaalründaja Lukasz Kaczmareki järel paremuselt teist kasutegurit +10 näidanud Pupart esines pallingu vastuvõtul 56-protsendiliselt. Ühtlasi valiti Pupart esmakordselt tänavusel hooajal mängu parimaks, Täht on sama tunnustuse saanud kolmel korral.       

Kuus vooru enne põhiturniiri lõppu 45 punkti kogunud Lubini meeskond hoiab turniiritabelis kuuendat kohta, Gdanski võistkond on kaheksandana noppinud 37 punkti. Ühe mängu vähem pidanud esinelikust lahutab Cuprumit kuus punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles