Eesti parimad sulgpallurid võistlevad Austrias

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim meessulgpallur Raul Must.
Eesti parim meessulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Austrias Viinis algas tugeva koosseisuga sulgpalli Euroopa karikaetapi turniir, kus osalevad ka parimad Eesti mängijad.

Täna alustavad otse põhiturniiril üksikmängudes Raul Must ja Getter Saar. Musta vastaseks esimeses ringis on Björn Seguin USAst (maailma edetabeli 107. koht). Maailma edetabelis 55. kohal asuval Mustal on võistlustel kolmas asetus. Getter Saare (BWF 131.) esimene vastane selgub kvalifikatsiooni turniirilt.

Kvalifikatsioonist tuli üksikmängus alustada eestlannadest Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil. Nädalavahetusel kolmekordseks Eesti meistriks kroonitud Kuuba sai kvalifikatsiooni esimeses kohtumises vastaseks hiinlanna Shijun Qiao, kellelt pidi vastu võtma kaotuse 16:21, 12:21. Helina Rüütel võttis kvalifikatsiooni turniiri esimeses kahes mängus kaks võitu, alistades esmalt austerlanna Katharina Hochmeiri ja seejärel sloveenlanna Ana Marija Setina 21:10, 15:21, 21:19. Põhiturniirile pääsu otsustavas kohtumises mängib Rüütel taanlanna Camilla Martensiga.

Paarismängus on maailma edetabelis 72. kohal asuvad Kuuba ja Rüütel otse põhiturniiril ning ootavad oma esimest vastast kvalifikatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles