Galerii: Venezuela mees pidas MMil taas heitlust liikumist takistanud suuskadega (3)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lahti MMil on väikestviisi kuulsuseks kerkinud Venezuela suusamees Adrian Solano, kes pääses Soome ainult tänu heategijatele, sest peeti esialgu Prantsusmaal lennujaamas terroristi pähe kinni ja saadeti koju tagasi. MM-radadel on Solano olnud stardirivi tagumise otsa tegija, kes oli nii eilsel kvalifikatsioonivõistlusel kui ka tänases sprindis piltlikult öeldes rajal rohkem pikali kui püsti.

156 startija hulgas pidi Solano leppima viimase kohaga, kaotades eelsõidus parimat aega näidanud Sergei Ustjugovile enam kui kümme ja pool minutit. Arvestades, et Ustjugovil kulus 1,6 km pikkuse sprindiraja läbimiseks 3.11,72, oleks ta teoreetiliselt jõudnud sama ajaga, mille Solano kulutas ühele ringile, läbida neli ringi.

Isegi eelviimasele mehele ehk kaasmaalasele Donato Agostinellile jäi Solano alla enam kui viie minutiga, kuid erinevalt eilsest 10 km distantsi kvalifikatsioonisõidust, mis tal kuue kilomeetri järel pooleli jäi, suutis Solano täna vähemalt üle lõpujoone jõuda.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles